slide-1-center
Slideshow tekst

Bestel snel, want Pizzeria Breejedurp regelt het wel!

 logo
0174 - 44 22 69 Online bestellen
Pizzeria in de buurt van Monster
Monster

Pizzeria ’t Breejedurp biedt een groot assortiment

Lange werkdag gehad of gewoon lekker lui? Onze pizzeria nabij Monster is dan de uitkomst betreft uw eten die avond! Een zoete pizza met ananas, een pizza met veel groente voor mensen die wat gezonder willen eten. En.. van elke pizza hebben wij drie uitvoeringen; de Italiaanse versie, de USA versie en de Family uitvoering. Bij de USA pizza’s is het allemaal wat meer en bij de family versie zijn de pizza’s nog wat groter en meer ingrediënten. De pizza’s van Pizzeria ’t Breejedurp nabij Monster zijn heel populair, van klein tot groot. Overigens hebben wij niet alleen pizza’s op het menu, pizzeria ’t Breejedurp kan u in de omgeving van Monster meer aanbieden!

Pizzeria ’t Breejedurp biedt nog meer!

Niet zo zin in een pizza? Pizzeria ’t Breejedurp biedt meer voor Monster en omgeving. Check het menu op onze website maar eens. Om in de Italiaanse sferen te blijven, maken wij ook heerlijke verse Italiaanse pasta’s, om de grote honger te stillen voor al onze klanten van Pizzeria ’t Breejedurp en Monster. Bijvoorbeeld:

  • Basis
  • Quattro formaggi
  • Salmoni
  • Roomsaus
  • Vegeteriana

En de uitvoering van Pizzeria ’t Breejedurp zelf, geliefd bij jong en oud in de omgeving van Monster, te weten Pasta Breejedurp met tomatensaus, kaas, champignons, ui, paprika,shoarma, gorgonzola, mozzarela en parmezaansa kaas en dat alles voor maar € 11.-.

Ruime keuze bij Pizzeria ’t Breejedurp in Monster en omgeving

Heerlijke belegde broodjes, zoals pitabroodje met lamshoarma, een broodje met kalfsshoarma, broodje met kipshoarma en nog veel meer, kijkt u maar eens op onze menukaart online. Nieuw in het assortiment van Pizzeria ’t Breejedurp zijn de kapsalon rijst, rijst met kipshoarma, kaas, saus, sla en de family kapsalon. Maar ook een oerhollands broodje gezond ontbreekt niet en een smakelijk broodje saté. Ook voor onze broodjes geldt dat alles vers is en pas bereid wordt wanneer uw bestelling binnen komt. Naast deze producten verkopen wij ook frisdrank vanaf € 1.50 en ijs van Ben en Jerry, klein €4.00 en groot €7.00. Voor alle trek in de buurt van Monster biedt Pizzeria ’t Breejedurp een oplossing.

Voor de kleintjes, pannenkoeken bij Pizzeria ’t Breejedurp in Monster en omgeving!

Niet behorend bij de groep kleintjes? Onze pannenkoeken zijn natuurlijk ook voor de grote mensen, denk aan pannenkoeken zoals de Bambino, Uitsmijter (pannenkoek met spek en kaas) en Oma’s appeltaart (Pannenkoek met appel, rozijnen en kaneel). Pizzeria ‘t Breejedurp in de buurt van Monsterkent een restaurantgedeelte waar ruim 40 klanten verwelkomd kunnen worden. Het restaurant is geschikt voor een familie-uitje en heeft een kinderhoek. Terwijl de kinderen daar spelen, kunt u rustig genieten van uw eten. Het restaurant van Pizzeria ‘t Breejedurp in de buurt van Monster is daarnaast ook geschikt voor bedrijfsfeesten, kinderfeestjes en verjaardagen. Daarbij wordt er rekening gehouden met uw persoonlijke wensen en behoeften.

 logo