slide-1-center
Slideshow tekst

Bestel snel, want Pizzeria Breejedurp regelt het wel!

 logo
0174 - 44 22 69 Online bestellen
Pizezeria-Breeje-Durp-Gravenzande
Pizzeria

We stellen u graag voor aan Pizzeria Breeje Durp

Pizzeria Breeje Durp is al 12 jaar lang niet meer weg te denken uit ’s Gravenzande. Wij behoren tot ruim 1.200 pizzeria’s in Nederland! Onze pizza’s zijn regionaal bekend en ook van onze andere gerechten wordt genoten: 

  • Pannenkoeken
  • Broodjes
  • Salades 
  • Schotels
  • Pasta’s

Kom eten bij dé pizzeria van ’s Gravenzande en omstreken

Lekker genieten van een heerlijk etentje waar ook de kinderen blij van worden? Uit eten gaan zonder veel gedoe? Bij pizzeria Breeje Durp kunt u met het hele gezin genieten van heerlijke verse pizza’s. Nemen jullie opa en oma ook mee? 

Onze pizza’s worden door het team van Breeje Durp dagelijks vers bereid en dat proeft u! We maken zelf ons deeg en kiezen eigenhandig de beste ingrediënten. U kunt kiezen uit klassieke pizza’s zoals de Margherita (die allesbehalve saai is!) maar ook Peperoni, Funghi, Tropicana en Fantazia. Bij Pizzeria Breeje Durp kunt u alle pizza’s in 3 vormen bestellen.

Italiaans      klassieke pizza, dunne bodem en rijkelijk belegd
USA            meer, meer, meer: meer beleg en meer deeg, voor de grote eters
Family        een extra grote pizza, eet met het hele gezin van een heerlijk verse pizza

Bestel uw pizza bij Breeje Durp en geniet vanaf thuis op de bank

Geen zin om de deur uit te gaan maar wél zin in een overheerlijke pizza? Dan kunt u onze pizza’s ook afhalen of thuis laten bezorgen. 

Bestelt u een pizza onder de €10,- dan rekenen wij €2,50 bezorgkosten. Voor bestellingen boven de €10,- én in ’s Gravenzande rekenen wij €1,50. Pinnen aan de deur? Geen probleem, laat ons dit wel even weten bij uw bestelling.
U kunt de pizza natuurlijk ook zelf ophalen in ons restaurant. Wij hebben twee ingangen, één voor restaurantbezoekers en één voor onze afhaalklanten. 

Bestel uw pizza bij Breeje Drup online

Hoe (on)gezond is pizza?

Pizza heeft een zeer ongezonde reputatie. En ja een pizza kan zeker veel energie bevatten, zeker als deze rijkelijk is belegd. Echter wordt een pizza pas écht ongezond als we het hebben over diepvriespizza’s. Deze bevatten veel extra zout en olie om de pizza zo lang mogelijk houdbaar te krijgen. Daarbij zijn de meeste vitamines van de bevroren ingrediënten al lang verdwenen als u deze in stukken snijdt om op te eten. 

Verse pizza’s zijn een stuk gezonder, bevatten minder olie en zout en juist veel ingrediënten. Pizzeria Breeje Durp maakt ook haar deeg vers, waardoor deze minder zout en dergelijke hoeft te bevatten. Verse pizza’s uit eigen keuken of van een pizzeria zijn dus de gezondste optie onder de pizza’s.

Waar komt pizza vandaan?

Wie de eerste pizza bakte, is niet met 100% duidelijkheid te zeggen. Al voor Christus aten mensen platte broden die ze met beleg en al bakten. Toch is duidelijk dat de eerste pizza, die meer lijkt op die pizza’s die u nu bij Breeje Durp kunt eten, uit Napels moet komen. Vooral de arme bevolking at pizza’s, deze waren namelijk erg lekker en goedkoop!

De pizza Margherita? Die zou haar naam te danken hebben aan de koning van Savoye die deze het lekkerste vond tijdens zijn bezoek aan Napels. Nadat hij en zijn vrouw van de pizza’s hadden genoten, begon heel Italië dit gerecht te waarderen.

Waar de pizza bescheiden begon, zowel in eters als in smaken. Is een pizza nu overal te verkrijgen en zijn de smaakcombinaties eindeloos. Zo vindt u bij Breeje Durp al meer dan 70 smaken pizza’s! Wat is uw favoriet?

Wilt u alle smaken uitproberen? Heeft u trek gekregen in een heerlijk vers bereidde pizza? Een krokante bodem, zachte tomaten en gesmolten kaas? Neem nu contact op met Breeje Durp en geniet van dit heerlijke Italiaanse gerecht!
 

Maak a.u.b. uw keuze

 logo